Sobre la web 2017-05-03T09:25:33+00:00

Em dic Yasuko i sóc “sa nena d’en Koyama”, com em coneixen al meu poble, Cadaqués.

A ran d’uns estudis de nom inacabable (Curs d’especialització en blocs corporatius, xarxes socials i eines 2.0 per a community managers) que he cursat a l’escola ERAM, he creat aquesta pàgina web.

La manca d’un projecte personal em va dur a fer meu el que em queia més proper. Tal i com ens van ensenyar el primer dia de classe, un no decideix si vol estar present o no a internet, sinó que no ens queda altra opció que gestionar nosaltres mateixos la informació.

Vaig descobrir l’afició del meu pare per l’escriptura, quan l’aniversari dels seixanta anys vaig regalar-li una llibreta Moleskine i un bolígraf Montblanc. Des de llavors no ha parat d’omplir llibretes. Matiner de mena, aprofita aquells instants de tranquil·litat per posar sobre paper les seves reflexions (o almenys, això és el que em suposo).

Quan li vaig proposar de fer una pàgina web, el primer que em va dir va ser “no en vull cap”. Bé, ell potser no, però jo sí, vaig pensar. Finalment el vaig convèncer i de mica en mica m’ha anat subministrant el material que conforma la web. Ara ja té una altra llibreta on escriu en japonès les entrades del bloc, i  jo, rememorant la meva època de traductora, em dedico a passar-les al català.